Wij zijn CollegED

CollegED is een stedelijke leeromgeving voor ervaringkennis. De handen zijn ineengeslagen om ons in te zetten voor een stedelijk platform voor leren in Amsterdam.

Want onze positie als ervaringsdeskundigen kan worden verstevigd door toegang tot onderlinge steun, trainingen en opleidingen, coaching en studie advies.

Lees verder

Studiewijzer

Er zijn honderden cursussen, bijeekomsten en organisaties die te maken hebben met ervaringsdeskundigheid. Hoe vind jij je weg?

CollegED kan je hierbij helpen. Jouw ideeën, kwaliteiten en behoeften en onze kennis van het Amsterdamse aanbod zijn de basis om samen een route uit te stippelen die kan bestaan uit training, praktijkervaring of intervisie.

Lees verder

Voor mij?

CollegED is er voor iedereen die werk wil maken van ervaringsdeskundigheid. Heb je ervaring (gehad) met lichamelijke of psychische kwetsbaarheid, kwetsbare situaties of met ingrijpende gebeurtenissen?

Jouw ervaring is een bron van kennis, die je kunt ontwikkelen en inzetten. Wil je daarmee aan de slag? Dan ben je bij CollegED op je plek.

Lees verder