Deze training is op dit moment nog niet ingepland.

Praktijk

Traineeship

Heb je al ervaring als ervaringsdeskundige en wil je betaald aan de slag? In het traineeship voor ervaringsdeskundigen van TEAM ED krijg je een unieke kans om je vaardigheden als ervaringsdeskundige aan te scherpen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Geef je nu op!

Doel en inhoud

In het traineeship voor ervaringsdeskundigen word je goed voorbereid op een betaalde functie als ervaringsdeskundige. Aan de hand van persoonlijke leerdoelen, theorielessen, praktijkopdrachten en intervisie leer hoe je jouw ervaringsdeskundigheid het beste in kunt zetten in een team met andere professionals.

Wat kan je verwachten?

In de theorielessen, gegeven door een hogeschooldocent en een ervaringsdeskundige trainer, leer je over de belangrijke thema’s binnen het werk. Onderwerpen die aan bod komen zijn, onder andere: de grenzen van je werk, omgaan met weer stand, je verhouding tot andere professionals en uitleg geven over je rol als ervaringsdeskundige.

In praktijkopdrachten pas je de geleerde vaardigheden direct toe, en door middel van intervisie en feedback van de medecursisten en de docent leer je je nog verder te ontwikkelen.

Voor wie?

Het traineeship voor ervaringsdeskundigen is bedoeld voor mensen die al wat scholing en (vrijwillige) werkervaring hebben opgedaan over ervaringsdeskundigheid en herstel en die een betaalde baan ambiëren. Om deel te nemen aan het traineeship is het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en het leuk vindt om in groepsverband te leren.

Tijdsinvestering

24 uur per week (inclusief lessen, praktijk, intervisie en huiswerk).

Certificaat

Na positieve afronding van het traineeship, ontvangen de deelnemers een officieel certificaat.

Bijzonderheden

Aanmelding verloopt via een motivatiebrief en CV.

Kosten

€ 1500,00

Laat je niet afschrikken door de kosten. Wij helpen je met het zoeken en aanvragen van financiering.

Overige info en aanmelden

Voor meer informatie en om je aan te melden klik hier